main logo
2832

Deputat: Distrugerea Air Moldova, planificată. Urmează Moldtelecom

Potrivit deputatului PSRM, Alexandru Nesterovschi, vânzarea companiei Air Moldova a fost planificată de actuala guvernare.

Deputat: Distrugerea Air Moldova, planificată. Urmează Moldtelecom

Pe pagina sa de Facebook, deputatul a scris că falimentul și vânzarea ulterioară a Air Moldova este o încercare de a fura în final ultimele active de la popor în ajunul eșecului "coaliției proeuropene" în alegerile parlamentare, relatează Știri.md cu referire la vkurse.md.

„În ajunul alegerilor parlamentare, pe care reprezentanții majorității pro-europene le vor pierde rușinos, aceștia au decis să fure tot ceea ce a rămas în această țară. 

Ieri, Moldova a pierdut unica sa companie aeriană - Air Moldova. În ultimii ani, auzim  despre cât de nerentabilă este această companie aeriană și că este nevoie urgentă de a o vinde. Cu toate acestea, pe baza acestei companii aeriene, țara noastră câștigat o mulțime de bani.

Să ne gândim - cum un monopolist pe piață poate fi neprofitabil? Cum poate o companie a cărei importanță strategică este comparabilă cu cea a Moldtelecom, RED-Nord etc. să poată avea atâtea datorii? Vă voi răspunde. Am două versiuni - fie compania aeriană a fost condusă de un cumătru al unui ministru, fie distrugerea companiei Air Moldova a fost planificată pentru a fi vândută ulterior pe bănuți.

Eu personal cred mai mult în cea de-a doua versiune. Dacă vă uitați la datele oficiale ale companiei, puteți observa o trăsătură interesantă - în ciuda declarației investitorului, compania care a cumpărat Air Moldova este condusă de cetățenii Republicii Moldova. O altă înșelătorie este evidentă. Nu vom schimba degrabă situația în Republica Moldova în timpul apropiat. Următoarea companie scoasă în vânzare va fi "Moldtelecom", a scris deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării