main logo
1276

Deputat din Partidul Șor, despre revenirea în Parlament: Bănuiesc că da

Fracțiunea Partidului Șor din Parlament va fi prezentă la următoarea ședință a Legislativului. Așa crede unul dintre cei șapte deputați ai formațiunii, Petru Jardan.

Deputat din Partidul Șor, despre revenirea în Parlament: Bănuiesc că da

Întrebat de TV8 dacă deputații Partidului Șor vor reveni la muncă, Jardan a răspuns: „Urmează să ne întâlnim cu colegii și să discutăm, dar bănuiesc că da”, transmite Știri.md.

Am încercat să aflăm de la Petru Jardan unde exact se află acum liderul partidului Ilan Șor și când va reveni în țară, dar deputatul ne-a spus că nu cunoaște nimic la acest subiect. 

„Eu singur am fost plecat două zile din Chișinău. Am discutat cu domnul Șor vineri, dar nu știu unde a plecat”, a precizat Jardan.

Purtătoarea de cuvânt a lui Ilan Șor, Alina Șargu, a refuzat să ne spună unde se află politicianul și când urmează să se întoarcă în țară. Auzind întrebarea, aceasta ne-a închis telefonul.

În seara zilei de 14 iunie, presa a scris că Ilan Șor a plecat din R. Moldova la bordul unui avion privat. Aeronava a aterizat la Moscova. Membrii familiei acestuia au fost zăriți la Aeroportul Șerementievo din capitala Federației Ruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării