main logo
1190

Deputat, despre intenția lui Cavcaliuc de a face partid: Gest disperat

Deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco, a criticat decizia fostului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, de a-și fonda un partid.

Deputat, despre intenția lui Cavcaliuc de a face partid: Gest disperat

Litvinenco susține că intenția lui Cavcaliuc este un „gest disperat a unui personaj care va trebui să poarte răspundere penală”, a comentat deputatul pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

„Toată comedia asta cu ”Partidul lui Cavcaliuc” cred că i-a fost sugerată viitorului ”lider de partid” de ”polit-tehnologii” lui Plahotniuc. Probabil că i-au zis așa - fă-ți partid și, odată cu aceasta, dacă cineva îți va deschide dosar penal, vei zice ca e ”dosar politic” :) Poate au glumit, dar Cavcaliuc, după cum se vede, a luat-o în serios :)

Desigur că este un gest disperat a unui personaj care va trebui să poarte răspundere penală. Poate să-și facă omul și o sută de partide, oricum nimeni nu-l va crede - corupția, îmbogățirea ilicită, traficul de influență etc. nicidecum nu pot fi încadrate în conceptul de ”dosar politic””, a scris Litvinenco.

Amintim că la 15 iunie curent, șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat că își va crea propriul partid.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării