main logo
1571

Deputat: Companiile de transport din Transnistria, solicitate. Plătesc bine

Toate companiile de transport din stânga Nistrului au fost contactate pentru a organiza autobuze și microbuze și a transporta alegătorii la secțiile de vot.

Deputat: Companiile de transport din Transnistria, căutate. Plătesc bineFoto: jurnal.md

Mai mult, cetățenii ar fi plătiți bine pentru a-și exercita dreptul la vot, transmite Știri.md.

Cel puțin asta susține vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

"Informația din Transnistria. Acolo au fost contactate toate companiile de transport și li s-au cerut autobuze, microbuze, minivănuri. Plătesc bine. O bună parte nu vor să dea transport pentru că nu vor să-și asume riscuri, dar toți sunt presați. Cu minivănuri vor fi mulți. Ei speră că un minivăn să poată face în jur de 15-20 curse.

Cel mai probabil, grosul alegătorilor transportați din Transnistria îl putem aștepta la Varnița și Cocieri, satele amplasate chiar în preajma localităților din așa zisă Transnistria, cum ar fi Tighina și Dubăsari.

Aici nu trebuie de traversat poduri sau alt spațiu pe teritoriu controlat de autoritățile moldovenești și este mai ușor de ascuns transport.

Cât de greu nu vor fi deputaților și activiștilor Platformei DA, dar azi toată ziua vom fi cu ochii pe secțiile de votare pentru locuitorii din stânga Nistrului", a scris Slusari.

Pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, au fost constituite 2 143 de secții de votare. Dintre acestea, 139 de secții de votare au fost constituite pentru cetățenii Republicii Moldova aflați peste hotarele țării, iar 42 de secții au fost organizate pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării