main logo
1038

Deputat, către Tauber: Pușcăria v-a pregătit celulele cu imunitate sau fără

Deputata Blocului ACUM, Maria Ciobanu, vine cu o reacție după ce astăzi, fracțiunea partidului Șor a venit cu un proiect de lege care prevede modificarea Constituției, astfel încât imunitatea parlamentară să fie anulată și a cerut să fie susținută de colegii din Parlament.

Deputat, către Tauber: Pușcăria v-a pregătit celulele

Maria Ciobanu susține că pușcăria a pregătit celulele pentru toți hoții din Parlament, cu imunitate sau fără imunitate parlamentară, transmite Știri.md.

"Hoții apucă prăjina! Trebuie, probabil, să te cheme Marina Tauber, numele tău să figureze în raportul Kroll de investigație a furtului miliardelor, pentru a-ți trece prin scăfârlie de a mai veni cu "inițiative" legislative. 

Îmi pare rău că i-am răspuns nepoliticos reporterului de la TV8 la întrebarea ce cred despre proiectul de lege al fracțiunii parlamentare "Șor", dar nu poate să nu irite această întrebare. 

Eu am un singur comentariu pentru toți hoții din Legislativ: pușcăria v-a pregătit celulele, cu imunitate sau fără imunitate parlamentară", a scris deputata pe o rețea de socializare.

Știri.md amintește că fracțiunea parlamentară a Partidului Șor a pregătit un proiect de lege care prevede modificarea Constituției privind anularea imunității de deputat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării