main logo
2902

Deputat al Platformei DA: Dodon pregătește destabilizări și confruntări fizice

Deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan, susține că președintele în exercițiu, Igor Dodon, pregătește destabilizări și confruntări fizice.

Deputat: Igor Dodon pregătește destabilizări și confruntări fiziceFoto: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Moțpan menționează că Igor Dodon urmează să divizeze veteranii în „ai noștri” și „ai lor”, după criterii politice, pregătind în acest mod destabilizarea situației, transmite Știri.md.

"La baza de odihnă a MAI de la Vadul lui Vodă  e pe sfârșite o reuniune la care participă funcționari importanți ai Ministerului de Interne, șefii comisariatelor raionale de poliție și președinții organizațiilor veteranilor de război afiliate lui Dodon. La indicația lui Dodon, ministrul Voicu își strânge în jurul său toți funcționarii loiali, iar generalul Gaiciuc a început să tulbure mințile unor veterani, în special veterani ai statului sovietic.

Din informațiile pe care le-am primit, se pare că Dodon clocește ceva pentru alegerile din 15 noiembrie. Unul dintre elementele evidente ale planului lui este să divizeze veteranii în „ai noștri” și „ai lor”, după criterii politice, pregătind în acest mod destabilizarea situației, eventual chiar confruntări fizice", atenționează Moțpan.

Totodată, deputatul scrie că "instituțiile specializate au primit indicația să folosească toate mijloacele din dotare pentru a obține informații despre rivalii regimului – fără nicio reținere". 

"Respectiv, au mână liberă pentru a recurge la filaj, interceptări telefonice ilegale, obținerea unor probe care afectează viața privată a persoanelor incomode lui Dodon. Știm cu toții care este obiectivul lui: compromiterea opoziției, înăbușirea vocilor care se ridică împotriva lui, mânjirea imaginii contracandidatei lui și a altor figuri marcante ale opoziției, inclusiv a lui Andrei Năstase și a membrilor Platformei DA, astfel încât să rămână în fotoliul prezidențial încă 4 ani.

Am văzut, zilele trecute, dezmățul verbal al lui Dodon, insultele și amenințările lui, abuzurile și minciunile, lipsa oricăror rețineri în cuvinte. Se pare că nu se va reține nici în fapte.

Putem să-l oprim, încă, dacă nu ne lăsăm provocați, avem grijă maximă de noi înșine și de apropiații noștri, continuăm munca pe care am depus-o în primul tur și ne asigurăm că, la 15 noiembrie, toți acei care ne dorim schimbarea, vom scăpa de  aceasta rușine națională, care se numește Dodon", ami scrie Moțpan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării