main logo
1447

Deputat ACUM: Telefonul meu furat a ajuns la PDM, apoi la Guvern

Deputatul Blocului ACUM, Dan Perciun, susține că în timpul manifestațiilor de astăzi din centrul Capitalei i-ar fi fost furat telefonul mobil.

Deputat ACUM: Telefonul meu furat a ajuns la PDM, apoi la Guvern

Deputatul a scris pe pagina sa de Facebook că unul dintre tinerii care au manifestat astăzi împotriva Blocului ACUM i-ar fi înhățat telefonul, iar ulterior ar fi mers cu el la sediul Partidului Democrat, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Azi în timpul flashmobului organizat de blocul ACUM, un individ în civil, în timp ce făceam o poză la tinerii aduși pentru a distorsiona evenimentul, mi-a dat peste mână și mi-a înhățat telefonul. Tipul era unul dintre coordonatorii adulți la tot circul care s-a întâmplat astăzi la Guvern.

Ulterior, accesând contul meu de Google pentru a bloca telefonul, am fost șocat să descopăr că el a ajuns la sediul PDM. În cele 8 minute cât s-a aflat acolo presupun că băieții au reușit să descarce toată informația. Ulterior – cred că cineva și-a dat seama că așa telefoane au geolocație și repejor l-au dus înapoi și l-au lăsat pe scările Guvernului (cel puțin așa mi-a zis poliția).

În jurul orei 14:00 telefonul a ajuns deja la Direcția municipală de Poliție unde după vreo 2 ore de așteptare mi-a fost întors.

Calific acest lucru ca tâlhărie ziua în amiaza mare, în încercarea de a intimida deputații din opoziție”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Am apelat la Inspectoratul General de Poliție, dar și la Direcția de poliție a mun. Chișinău, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Reprezentanții Blocului ACUM au organizat joi, 23 mai, un flashmob în fața Guvernului R. Moldova împotriva scumpirii prețurilor la carburanți. În același timp, un grup de necunoscuți au organizat o contramanifestație, scandând înjurături la adresa reprezentanților Blocului ACUM.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării