762
0
Deputat ACUM: Plahotniuc nu știe cum să acționeze mai departe
762
0

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, nu ştie cum să acţioneze mai departe, consideră deputatul blocului politic ACUM, Dumitru Alaiba.

Colaj: Știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, el a atras atenţia pe reţelele sociale că "e a doua lună de când Plahotniuc nu apare în spaţiul public", iar "faptul că timp de trei luni nu are coaliţie, aşa cum îi era planul, trebuie să fie luat ca un eşec personal", transmite Știri.md

„Oligarhul atotputernic ezită. E pierdut. Slab. Speriat. Încurcat. Confuz. Nu ştie ce e mai departe. De aia stă ascuns", consideră politicianul de opoziţie. 

El nu exclude că în interiorul Partidului Democrat nu există comunicare, căci "cei din interior aşteaptă decizii, iar decizii nu-s".

Şi totuşi, unde este Plahotniuc? Poate deja a fugit din ţară şi nici nu ne-a anunţat? Foarte nepoliticos", a spus deputatul.

Comentând interpelarea deputatului democrat Sergiu Sîrbu către Serviciul Fiscal de Stat de a prezenta informaţii despre impozitele achitate în ultimii zece ani de deputaţii blocului ACUM, el a spus că aceasta "este o iniţiativă bună".

„Regretabil e faptul că el nu are încredere în munca Fiscului, la moment controlat de Partidul Democrat. Trebuie să avem o transparenţă fiscală deplină, să avem publică informaţia despre toţi plătitorii de impozite, aşa cum e în ţările scandinave. Voi face o interpelare similară despre restul membrilor Parlamentului. Să vedem câte impozite achită miliardarii", a scris politicianul.

Citește și
article image
Procuratura anunță de ce sunt învinuiți deputații Cebotari...
0
787
article image
PDM a părăsit sala de ședințe în semn de protest la...
2
194
article image
Alaiba: Să fi gândit ca Octavian, îl aveam pe Plahotniuc...
0
1186
article image
Ce spuneau deputații atunci când ridicau imunitatea...
0
273