main logo
464

Deputat ACUM, despre protest: Au obligat minori să iasă la protestul lor

Deputatul blocului ACUM Platforma DA și PAS, Liviu Vovc, anunță că va sesiza Procuratura Generală pentru a investiga, identifica și trage la răspundere pe cei care au impus mai mulți minori să participe astăzi la contraprotestul de la Guvern.

Deputat ACUM, despre protest: Au obligat minori să iasă la protestul lor

„Cel mai grav e că au obligat minori să iasă la protestul lor. O copilă a ajuns la susținătorii blocului ACUM și cu lacrimi în ochi povestea cum au fost impuși de la colegiu să iasă”, a menționat Liviu Vovc pe Facebook, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Totodată, pe lângă Procuratura Generală, legislatorului ACUM va sesiza Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copiilor și Avocatul Poporului pentru drepturile copilului.

„E clar că sunt în agonie. Să vii la un flashmob contra majorării prețurilor la combustibil, legume și fructe pentru a distorsiona mesajul e grav. Se pare că totuși de aceste scumpiri sunt responsabili cei din regim care și-au permis să folosească banul public pentru pomene electorale creând o gaură în buget. Din această cauză au încercat să bruieze mesajul. Au probeleme mari cu susținătorii dacă au ajuns să scoată șefii de instituții la proteste. Pe unii i-am recunoscut. După mimicile lor înțelegeam că nu prea erau entuziasmați că au fost obligați să facă porcării. Dacă ați recunoscut si voi persoane, rog să scrieți în privat sau să puneți poze in comentarii cu menționarea locului de muncă și funcția”, a adăugat Liviu Vovc.

Precizăm că, în timpul flashmobului împotriva scumpirilor, organizat de blocul ACUM, a apărut un grup numeros de persoane, majoritatea adolescenți, care au lansat lozinci obscene la adresa liderilor Blocului ACUM.

De cealaltă parte, prezența numeroasă a adolescenților care au înjurat manifestanții este considerată de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, o deducție a jurnaliștilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării