main logo
1900

Deputat ACUM: Credeți că sunt mulțumită de ritmul schimbărilor?

Deputata Blocului ACUM, Maria Ciobanu, spune că primește zilnic mesaje de la cetățeni prin care se arată nemulțumiți de acordul temporar de colaborare și formare a unei majorități parlamentare dintre Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM.

Deputat ACUM: Credeți că sunt mulțumită de ritmul schimbărilor?Foto: cotidianul.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputata spune că și ea este nemulțumită de unele persoane, care sunt promovate în funcții de răspundere, însă nu are ce face, transmite Știri.md.

"Am știut din primul minut că înțelegerea dintre Blocul ACUM DA/PAS și PSRM de a scoate Republica Moldova din captivitate nu va fi înțeleasă de mulți, dar că până la urmă rezultatele contează și nu această alianță atipică. Și rezultate sunt. Numai cei care nu vor să le vadă, nu le văd. 

Credeți cumva că eu sunt mulțumită de ritmul schimbărilor, de unele persoane, care sunt promovate în funcții de răspundere? Îmi amintesc însă câte mandate avem în Parlament și încep să judec altfel.

Doamnelor și domnilor, nu-mi mai trimiteți zilnic zeci de știri despre activitatea președintelui Republicii Moldova. Nu eu l-am votat pe Igor Dodon. El are dreptul să-și aleagă consilierii care îi plac. Nu eu am trimis în Legislativ 35 de membri PSRM. 

Apropo, deocamdată ei își onorează toate angajamentele și votează solidar, spre deosebire de parlamentarii blocului ACUM...", a scris Maria Ciobanu pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării