main logo
951

Democratul Țuțu, reprezentat de un consilier socialist la Băcioi

Democratul Constantin Țuțu este reprezentat de un consilier socialist din comuna Băcioi. Este vorba de Viorel Gortolomei, care este reprezentantul cu drept de vot consultativ al lui Țuțu în consiliul electoral de circumscripție nr. 33.

Democratul Țuțu, reprezentat de un consilier socialist la Băcioi

Contactat de Agora, Gortolomei a spus că, deși a rămas consilier socialist, vrea să-l ajute pe democrat, fiindcă „îl simpatizează”.

„Am intrat în consiliu ca și consilier socialist. Nu am fost membru PSRM. Îl simpatizez pe Constantin Țuțu și vreau să-l ajut. Este consătean și cred că are toate șansele. Comuna Băcioi nu prea e cu comunitatea rusă, preferințele nu sunt socialiste în Băcioi”, a spus Viorel Gortolomei.

Anterior, primarul de Băcioi, Vitalie Șalari, l-a acuzat pe Gortolomei că i-ar pune bețe în roate la indicația lui Țuțu. 

Astăzi, Gortolomei a spus că a luat decizia de a-l susține pe Țuțu acum doi ani. Cât ține de acuzațiile primarului de Băcioi, rămâne pe aceeași poziție. 

„Nu am avut niciodată sprijin din partea dlui, pur și simplu îl simpatizez și îl susțin. Nu am coordonat niciodată cu Constantin Țuțu activitățile consiliului. Dumnealui nu are nicio atribuție”, a menționat consilierul PSRM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării