main logo
1596

Democrații au părăsit plenul Parlamentului. Reacția lui Slusari: Hoții

Deputații s-au adunat astăzi într-o ședință la care urmează a fi examinate două rapoarte ale comisiilor speciale: unul - cu privire la frauda bancară, iar altul - referitor la evenimentele în săptămâna schimbării puterii de la Chișinău, denumită „puci anticonstituțional”.

Democrații au părăsit plenul Parlamentului. Reacția lui Slusari: HoțiiColaj: știri.md

Înainte de examinarea primului raport, PDM a anunțat că nu vrea să asiste „la un spectacol” și a părăsit sala. În acest moment, șeful comisiei de anchetă cu privire la frauda bancară, Alexandru Slusari, a strigat „Hoții!”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

„Tot ce se întâmplă cât a activat așa-numita comisie de anchetă a fost un spectacol. Faptul că opoziția nu a fost acceptată din start, face comisia să nu fie credibilă. PDM nu va participa la acest spectacol ieftin și va părăsi sala plenului”, a anunțat democratul Andrian Candu.

„O, bravo”, a comentat instant Slusari, fiind însoțit și de replica președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi: „Frumos!”

„Hoții strigă „Prindeți hoții”! Hoții, hoții, hoții”, a scandat Slusari.

Conflictul dintre Candu și Slusari a început încă în luna august. Atunci, ex-președintele Parlamentului a spus că intenționează să-l dea în judecată pe Slusari. Decizia lui Candu vine după ce Slusari a anunțat că fostul speaker ar putea fi urmărit pentru neglijență în serviciu. 

Amintim că deputații au votat, în ședința Parlamentului din iunie 2019, formarea și componența comisiei parlamentare de anchetă a fraudei bancare. Președintele comisiei este membrul PPDA Alexandru Slusari, iar vicepreședinte - socialistul Vladimir Golovatiuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării