main logo
1051

Democrata Ivanov și deputata Grigoriu s-au luat la ceartă în cadrul ședinței

S-au încins spiritele la ședința Comisiei parlamentare mediu și dezvoltare regională. Președinta comisiei, democrata Violeta Ivanov, i-a reproșat vicepreședintei, deputatei PPDA Inga Grigoriu, că a organizat o ședință fără consimțământul ei.

Democrata Ivanov și deputata Grigoriu s-au luat la ceartă la ședințăFoto: captură video

La discuțiile aprinse s-au alăturat și alți membri, care au spus că, la fel, nu au fost invitați la întrunire, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

„Doamna vicepreședinte, vă rog foarte mult, atunci când aveți propuneri, vă rog, este regulamentul Parlamentului și să vă conformați. Eu înțeleg, poate aveți niște indicații de partid...”. 

După aceste cuvinte rostite de Violeta Ivanov a fost provocată o adevărată ceartă. Inga Grigoriu ar fi organizat o ședință a comisiei fără aprobarea democratei, dar și fără înștiințarea colegilor ei.

„Conform regulamentului am organizat ședința. Toată lumea a primit invitații”, a insistat deputata PPDA la acuzațiile aduse.

„Dvs. aveți dreptul să organizați ședințe în situația când eu nu sunt pe loc. Conform regulamentului, mă informați. Și noi desfășurăm în cadrul comisiei”, a spus Violeta Ivanov. 

„Ce ați căutat dvs la mine în birou?”, a adăugat democrata.

„Doamna Ivanov, vă aparține ceva personal? Nu a fost nimic ascuns”, a menționat Inga Grigoriu.

Într-un final, deputații s-au despărțit, urându-și „o zi frumoasă”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării