723
0
Democrata Ivanov și deputata Grigoriu s-au luat la ceartă în cadrul ședinței
723
0

S-au încins spiritele la ședința Comisiei parlamentare mediu și dezvoltare regională. Președinta comisiei, democrata Violeta Ivanov, i-a reproșat vicepreședintei, deputatei PPDA Inga Grigoriu, că a organizat o ședință fără consimțământul ei.

Foto: captură video

La discuțiile aprinse s-au alăturat și alți membri, care au spus că, la fel, nu au fost invitați la întrunire, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

„Doamna vicepreședinte, vă rog foarte mult, atunci când aveți propuneri, vă rog, este regulamentul Parlamentului și să vă conformați. Eu înțeleg, poate aveți niște indicații de partid...”. 

După aceste cuvinte rostite de Violeta Ivanov a fost provocată o adevărată ceartă. Inga Grigoriu ar fi organizat o ședință a comisiei fără aprobarea democratei, dar și fără înștiințarea colegilor ei.

„Conform regulamentului am organizat ședința. Toată lumea a primit invitații”, a insistat deputata PPDA la acuzațiile aduse.

„Dvs. aveți dreptul să organizați ședințe în situația când eu nu sunt pe loc. Conform regulamentului, mă informați. Și noi desfășurăm în cadrul comisiei”, a spus Violeta Ivanov. 

„Ce ați căutat dvs la mine în birou?”, a adăugat democrata.

„Doamna Ivanov, vă aparține ceva personal? Nu a fost nimic ascuns”, a menționat Inga Grigoriu.

Într-un final, deputații s-au despărțit, urându-și „o zi frumoasă”.

Citește și
article image
Ce spuneau deputații atunci când ridicau imunitatea...
0
256
article image
Cum luptă parlamentarii cu mirosul neplăcut din Capitală
0
201
article image
Noua Lege a Procuraturii, votată de Parlament în prima...
0
227
article image
Trei deputați au părăsit sala în timpul discursului lui...
2
1210