main logo
1224

Demisii și numiri la Guvern: Cine sunt noii secretari de stat

Cabinetul de miniștri a votat astăzi mai multe proiecte de decizii care vizează numirea sau demisia unor secretari de stat din cadrul ministerelor.

Demisii și numiri la Guvern: Cine sunt noii secretari de stat

La Ministerul Afacerilor Interne au fost numiți trei secretari de stat: Gheorghe Balan, fost viceprim-ministru responsabil de reintegrarea R. Moldova, Ianuș Erhan, fost șef adjunct al Poliției de Frontieră și Dorin Purice, fost șef al Poliției de Frontieră, care a deținut până acum tot funcția de secretar de stat al MAI, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

La Ministerul Economiei și Infrastructurii au fost numite în funcția de secretar de stat Ionela Costache și Svetlana Dogotaru.

„Svetlana Dogotaru are o experiență vastă în implementarea politicilor în urbanism, construcții și locuințe și în dezvoltarea infrastructurii drumurilor. Este o voce de încredere în acest domeniu fiind implicată activ atât în sfera publică, privată, cât și în societatea civilă”, a prezentat-o ministrul Economiei, Vadim Brînzan.

„Ionela Costache va asigura diplomația economică a țării prin promovarea politicilor economice externe, pentru bunăstarea economică a cetățenilor noștri. Are studii în administrație publică europeană și are experiență profesională atât la nivel național, cât și internațional în consultanță, management și elaborare de politici publice”, a continuat prezentările Vadim Brînzan.

Totodată, Guvernul a acceptat astăzi demisia lui Radu Burduja din funcția de secretar de stat al Ministerului Apărării, iar Viorica Dumbrăveanu și-a dat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Sănătății și Protecției Sociale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării