307
0
Deliu: Avem multe exemple de primării conduse de PLDM unde lucrurile se mișcă
307
0

Partidul Liberal Democrat din Moldova a organizat, astăzi, un eveniment de lansare a candidaţilor săi în campania electorală pentru Alegerile Locale Generale din 20 octombrie 2019.

Foto: tvrmoldova.md

Tudor Deliu a îndemnat viitorii aleşi locali să administreze comunităţile locale cu toată priceperea, în mod transparent, cu imparţialitate, cu simplitate şi cu grijă faţă de cei nevoiaşi, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md

”Noi mergem în faţa alegătorilor şi cu exemple concrete de primari şi consilieri PLDM care au avut până acum o prestaţie excelentă în exercitarea mandatului lor. În acest sens, avem multe exemple de primării conduse de liberal-democraţi, unde lucrurile se mişcă înainte, în pofida tuturor crizelor. Acolo unde există preocuparea de a implementa proiecte de dezvoltare locală, de a accesa fonduri, schimbările în bine sunt vizibile”, a spus preşedintele PLDM.

Secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, a prezentat oferta electorală naţională, menţionând că pentru perioada 2019-2023, aleşii locali ai PLDM îşi propun ca, împreună cu membrii comunităţilor locale, să facă viaţa oamenilor mai bună. Ceea ce înseamnă sate şi oraşe curate, cu apeducte şi canalizare, cu servicii bune de educaţie preşcolară şi şcolară, cu drumuri noi şi cu noi oportunităţi pentru antreprenori şi producătorii agricoli.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter