main logo
405

Delegația fracțiunii parlamentare PSRM a participat la sesiunea AIP a CSI

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Zinaida Greceanîi și deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, au participat la cea de-a 47-a ședință plenară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre CSI.

Delegația fracțiunii PSRM a participat la sesiunea AIP a CSIDelegația fracțiunii PSRM a participat la sesiunea AIP a CSI

Ședința a avut loc la Sankt Petersburg, în data de 13 Aprilie, unde totodată, au participat și la cel de-al șaselea forum, ”Perspectiva economică eurasiatică”.

În timpul ședinței a AIP a CSI, a fost abordată tema, ”Dialogul intercultural al statelor Comunitare: starea actuală, perspective și asigurarea normelor de drept”. De asemenea, au fost preluate o serie de modele de legi, în domeniul culturii, educației, a serviciilor civile și municipale, scrie Unimedia

În timpul sesiunii, au fost rezumate rezultatele activității Adunării, pentru anul jubiliar, 2017, în data de 27 Martie 2017, Adunarea a împlinit 25 de ani de activitate. Președintele AIP a CSI, Valentina Matvienko, a oferit distincții pentru participarea activă în cadrul AIP a CSI.

Pentru activitatea fructuoasă și consolidarea colaborării parlamentare, au fost decorați, membrii delegației Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi și Vladimir Golovatiuc.

Reamintim că, delegația fracțiunii PSRM, a participat, anul trecut la activitățile Adunării, inclusiv și la sesiunea jubiliară a AIP a CSI, din primăvară, în pofida boicotării majorității parlamentare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării