main logo
2751

Declarațiile lui Dodon după ședința Consiliului Republican al PSRM-ului

După ce s-a vehiculat în presă că, astăzi, are loc Consiliul Republican al Socialiștilor, informația s-a adeverit după ce președintele țării a venit cu un mesaj pe facebook.

Declarațiile lui Dodon după ședința Consiliului Republican al PSRM-uluiFoto: facebook.com/IgorDodon

Astfel, Igor Dodon spune că a fost invitat la consiliul de către partid, unde a vorbit despre reușitele alegerilor locale și faptul că a fost investit un nou Guvern, transmite Știri.md.  

"Am felicitat toți cei prezenți cu obținerea rezultatelor foarte bune la alegerile locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie curent. Am urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM.

Totodată, am subliniat că Republica Moldova, în aceasta săptămână, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Am reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, din care motiv trebuie să depunem toate eforturile pentru a îmbunatăți situația din țară", spune Igor Dodon. 

Totodată, șeful statului a punctat principale sarcini pentru următoarea perioadă.

"Referindu-mă la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, am asigurat membrii formațiunii că noi avem toate șansele să transformăm Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică", a menționat Dodon. 

Amintim că Consiliul Republican al PSRM s-a convocat azi la Casa Sindicatelor fără a anunța presa. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării