main logo
851

Declarația Primăriei Mereni: Recunoaștem și susținem Guvernul Sandu

Administrația publică locală din Mereni a ieșit cu o declarație în care scrie că „recunoaște și susține noul Guvern al Republicii Moldova condus de Maia Sandu învestit legal și legitim”.

Declarația Primăriei Mereni: Recunoaștem și susținem Guvernul Sandu

Declarația este semnată de viceprimarul din Mereni și un șir de consilieri locali, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Primarii din republică și președinții de raioane s-au împărțit în două tabere, fiecare susținând unul din cele două Guverne de la Chișinău. Mai multe declarații au fost semnate de aceștia și făcute publice.

Primarii din Tîrșiței, Sărătenii Vechi, Peticeni au venit cu declarații de susținere a Guvernului Sandu. Administrația orașului Taraclia a declarat că se va supune noului Guvern condus de Maia Sandu.

Irina Vlah, bașcanul UTA Găgăuziei a scris că „susține pe deplin” eforturile lui Igor Dodon și a majorității parlamentare nou formate.

Pe de altă parte, președinții și primarii din raioanele Nisporeni, Orhei, Briceni, Dubăsari, Dondușeni, Edineț, Glodeni, Ocnița, Rîșcani, Criuleni, Căușeni, Leova, Șoldănești și Ungheni, au anunțat că susțin Guvernul Filip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării