main logo
826

Deciziile care s-au luat la Consiliul Național Politic al Platformei DA

Platforma Demnitate și Adevăr va constitui o Asociație a primarilor, după ce mai mulți reprezentanți ai formațiunii au fost aleși în funcții administrative în teritoriu la alegerile locale din 20 octombrie.

Deciziile care s-au luat la Consiliul Național Politic al Platformei DAFoto: facebook.com/Platforma DA

O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi la ședința Consiliului Național Politic al PPDA, la care au participat deputați și aleși locali, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Vom fi principalul avocat al descentralizării și autonomiei locale, astfel încât comunitățile să se poată dezvolta. Vom opta pentru continuarea înfrățirilor cu alte comunități din România dar și din Europa. Vom munci pentru a atrage fonduri pentru dezvoltarea unor proiecte locale”, a declarat Andrei Năstase după întrunire.

Referitor la activitatea reprezentanților PPDA în Parlament, s-a decis „păstrarea coeziunii democratice, pentru elaborarea și promovarea legilor de care au nevoie cetățenii”.

Prioritățile deputaților PPDA vor fi concentrate pe investigarea furtului miliardului și recuperarea banilor, revizuirea legii care pune achitarea miliardului pe umerii cetățenilor, continuarea reformei justiției și curățirea procuraturii și instanțelor de judecată de elemente infracționale.

De asemenea, deputații PPDA promit legi pentru susținerea producătorilor autohtoni, combaterea contrabandei și altor scheme ilicite de import, demonopolizarea economiei, dezvoltarea sectorului agroindustrial și promovarea unor proiecte sociale pentru cei care trăiesc la limita sărăciei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării