main logo
407

De ziua sa de naștere, Dodon ajunge la Chișinău de la Moscova

De ziua sa de naştere, preşedintele Moldovei şi-a luat zborul de la Moscova spre Chişinău.

De ziua sa de naștere, Dodon ajunge la Chișinău de la Moscova

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta el a comunicat pe pagina sa de Facebook, menţionând că va primi felicitările în a doua jumătate a zilei de luni, transmite Știri.md.

La Moscova el se afla în tranzit, întorcându-se acasă de la Conferinţa de Securitate de la Munchen.

Serviciul de presă al preşedintelui menţionează că şeful statului primeşte mesaje de felicitare cu ocazia împlinirii a 44 de ani.

„Preşedintele Vladimir Putin şi prim-ministrul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, precum şi Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril, au fost printre primii care l-au felicitat cu ocazia zilei de naştere. 

În mesajul său, Preşedintele FR a confirmat "disponibilitatea de a continua dialogul şi munca comună constructivă în dezvoltarea cooperării ruso-moldoveneşti reciproc avantajoase în toate domeniile, în beneficiul popoarelor celor două ţări", se menţionează în comunicat. 

Preşedintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, subliniază că, "în prezent, se atestă o tendinţă constantă de dezvoltare a relaţiilor moldo-chineze, iar cooperarea în diverse domenii progresează pas cu pas".

„Apreciez înalt dezvoltarea relaţiilor bilaterale, sunt gata ca împreună cu dumneavoastră să depunem eforturi pentru a obţine în continuare rezultate noi în cooperarea prietenească dintre cele două ţări pentru binele popoarelor", se spune în telegrama de felicitare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării