main logo
331

Cum i-a felicitat pe cetățeni Greceanîi cu prilejul Zilei Muncii

Astăzi de 1 mai, cu prilejul Zilei Internaţionale a solidarităţii oamenilor muncii, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova organizează un "Marş și un Miting al echităţii sociale" în Chişinău.

Cum i-a felicitat pe cetățeni Greceanîi cu prilejul Zilei MunciiCum i-a felicitat pe cetățeni Greceanîi cu prilejul Zilei Muncii

La eveniment este prezent și Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, transmite Știri.md cu referire la a-tv.md

"Felicitări pentru toată lumea cu această sărbătoare a muncii și a solidarității tuturor oamenilor muncii. Un moment foarte important este că la Marș au venit și minori cu părinții, și consider că este un moment de educație pentru viitoarele generații. Este foarte important mesajele care vor răsuna astăzi la acest miting. Noi l-am invitat și pe domnul președinte al Republicii Moldova, care este liderul neformal al socialiștilor. Oamenii trebuie să-și cunoască istoria, trebuie să știe de unde s-a pornit această sărbătoare care s-a sărbătorit pentru prima dată în 1890 și dacă mai continuă să se sărbătorească în Republica Moldova înseamnă că această sărbătoare trebuie cetățenilor moldoveni", a declarat Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării