main logo
4744

Cum explică Olesea Stamate demisia din funcția de președintă a Comisiei juridice

Guvernare cu pauze. Deputata PAS Olesea Stamate spune că „a luat o pauză” de la activitatea de președintă a Comisiei juridice.

Cum explică Olesea Stamate demisia din cadrul Comisiei juridiceImagine simbol

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Novaia Nedelea” de la TV8. Amintim că și Nicu Popescu a demisionat de la șefia MAEIE, declarând că are „nevoie de o pauză”, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Eu iau o pauză numai din funcția de președintă a Comisiei juridice, dar nu și în activitatea mea de deputată PAS”, a declarat parlamentara.

În seara lui 19 ianuarie 2024, cu un lung mesaj pe Facebook, deputat PAS, Olesea Stamate și-a anunțat plecarea din funcția de președintă a Comisiei juridice, fără să spună exact care ar fi motivele acestei decizii. „Tot începutul are și un sfârșit (...). Am luat decizia de a renunța la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, începând cu data de 1 februarie. Intenționez să mă concentrez mai mult pe creația legislativă, renunțând la procesele organizaționale. Totodată, este și o ocazie să dedic mai mult timp copiilor și familiei”, a scris Stamate.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării