main logo
655

Cum ar arăta Chişinăul, dacă ar fi condus de Ion Ceban. Răspunsul Maiei Sandu

Fiind întrebată cum ar arăta Chişinăul în cazul în care Ion Ceban ar obţine victoria pentru funcţia de primar al Capitalei, preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a menţionat că îi este greu să-şi imagineze o astfel de situaţie, pentru că socialistul ar fi „un personaj isteric” care nu ar reuşi să creeze o atmosferă de lucru adecvată la Primărie.

Maia Sandu: Cum ar arăta Chişinăul, dacă ar fi condus de Ion Ceban

„Nu vreau să-mi imaginez un asemenea scenariu pentru că Ion Ceban este un personaj isteric. Nici nu poţi să-ţi imaginezi cum ar putea să creeze o atmosferă de lucru şi să-i convingă pe oamenii ceea să lucreze într-un mod sau altul”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Adevărul Live”,  transmite Știri.md cu referire la sursa citată.

Lidera PAS a spus că nu are încredere „în capacităţile de administrator ale lui Ion Ceban”.

 „Nu cred în integritatea lui. Ion Ceban este împotriva democraţiei. Ion Ceban este pentru un regim de tipul celui de la Kremlin, atunci când oamenii trebuie să-i pupe mâna preşedintelui ţării, iar copii care îndrăznesc să vină în stradă şi să spună că nu-şi doresc ţar şi că Putin nu-i reprezintă ajung să fie duşi la închisoare”, a afirmat Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării