main logo
704

Cu cine s-a întâlnit Maia Sandu la Bruxelles

Copreşedinta blocului ACUM, Maia Sandu, care efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, a avut joi mai multe întrevederi cu înalţi oficiali şi politicieni europeni, inclusiv cu Comisarul european pentru extindere şi politică de vecinătate, Johannes Hahn, şi preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul.

Cu cine s-a întâlnit Maia Sandu la Bruxelles

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta Sandu a comunicat pe reţelele sociale, menţionând că dialogul cu partenerii a fost consacrat "situaţiei postelectorale, dar şi abuzurilor comise de instituţiile controlate de regimul oligarhic împotriva cetăţenilor", transmite Știri.md.

Ea şi-a exprimat regretul că nu a participat la prima şedinţă a Parlamentului, menţionând că "în toată lumea civilizată, şedinţele parlamentului se anunţă cu săptămâni înainte, din respect faţă de deputaţi şi faţă de cetăţeni, dar şi pentru a asigura o activitate eficientă a acestuia. 

În Republica Moldova regimul încearcă să transforme Parlamentul într-o anexă a sa".

"Avem datoria să luptăm pentru libertatea statului şi pentru libertatea noastră, în pofida tuturor ameninţărilor, abuzurilor şi riscurilor. Să nu ne lăsăm intimidaţi, să nu permitem alunecarea ţării în dictatură ireversibilă", a spus politicianul de opoziţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării