main logo
988

CSJ: Reghina Apostolova a fost exclusă definitiv din campania electorală

Candidata partidului Șor, Reghina Apostolova, a fost exclusă astăzi definitiv din cursa electorală pentru primăria Capitalei.

CSJ: Reghina Apostolova a fost exclusă definitiv din campania electoralăCSJ: Reghina Apostolova a fost exclusă definitiv din campania electorală.

Curtea Suprema de Justiție (CSJ) a declarat azi inadmisibil recursul depus de partidul ȘOR, transmite Moldpres.

Hotărârea a fost luată, după ce decizia magistraților Curții de Apel a fost atacată de avocații Reghinei Apostolova la CSJ.

Decizia Curții Supreme de Justiție este irevocabilă și nu este supusă nici unei că de atac.

Recent, atât prima instanță, cât și Curtea de Apel Chișinău au decis excluderea din cursa electorală a candidatei partidului ȘOR.

Cererea de excludere din cursa electorală a candidatei a fost depusă în instanță de către Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, care a admis sesizarea Partidului Unității Naționale privind finanțarea ilegală de către cetățeni străini a candidatei formațiunii Șor. La fel, Reghina Apostolova a fost învinuită că a folosit imaginea unui cetățean străin într-un spot electoral.

Reghina Apostolova și avocații săi au respins învinuirile și au calificat decizia magistraților drept una ilegală. După excluderea Reghinei Apostolova, în cursa electorală pentru conducerea capitalei au rămas 11 candidați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării