main logo
277

Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu noul ambasador al Franței

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, s-a întâlnit cu Dominique Waag, noul ambasador al Franței la Chișinău, pentru a discuta despre parcursul european al R. Moldova.

Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu noul ambasador al FranțeiFoto: Cristina Gherasimov/Facebook

În cadrul întrevederii, Gherasimov a prezentat progresele realizate în procesul de revizuire a legislației naționale, demarat în iulie, și a detaliat pregătirile pentru viitoarele sesiuni bilaterale de screening, un pas important în procesul de aderare la Uniunea Europeană, transmite Știri.md.

Viceprim-ministrul a exprimat recunoștință autorităților franceze pentru sprijinul oferit Republicii Moldova în drumul său european, subliniind importanța proiectelor investiționale și de infrastructură desfășurate cu susținere franceză în beneficiul populației.

„Am mulțumit autorităților franceze pentru susținerea parcursului european al Republicii Moldova, precum și pentru proiectele investiționale sau de infrastructură implementate în Republica Moldova”, a menționat Cristina Gherasimov.

Întâlnirea marchează un nou pas în consolidarea relațiilor bilaterale și în avansarea agendei europene a Republicii Moldova, cu sprijinul unui partener-cheie precum Franța.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării