17 octombrie, 10:05
4 407
0
Cristian Rizea, păzit la Chișinău de foștii bodyguarzi ai lui Plahotniuc
17 octombrie, 10:05
4 407
0

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, condamnat în România la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare și care se află în prezent la Chişinău, este păzit de foștii bodyguarzi ai lui Vladimir Plahotniuc.

Colaj: romaniatv.net

Imaginile au fost publicate de postul de televiziune România TV, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md

Dat în urmărire internaţională, fostul deputat român Cristian Rizea a devenit vedetă de televiziune peste noapte. Condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, el a intrat în direct, marți, la un post de televiziune din România pentru a spune că este nevinovat, fără să îl deranjeze nicio autoritate din România sau Republica Moldova.

Aflat în centrul Chișinăului, Rizea a mărturisit în direct faptul că în 2017, în timp ce era judecat în România, a depus cerere pentru a obține pașaport pentru Republica Moldova. Ex-deputatul fugar ar fi obţinut cetăţenie moldovenească atât pentru el, cât şi pentru familia sa în condiţiile în care demersurile în obţinerea acestora „nu erau posibile fară sprijinul lui Plahotniuc, iar mai apoi al lui Dodon, fiind un aspect de notorietate faptul că este condamnat penal în România”, după cum scria Gândul.

La Chișinău, Rizea a păzit acum de foștii bodyguarzi ai lui Plahotniuc. În imagini se poate vedea Andrei Covali, una dintre „gorilele” din epoca de aur a lui Plahotniuc, transmite Romania TV.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter