main logo
784

Covorul de flori: Munteanu s-a adresat la Procuratură. Radu reacționează

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al Capitalei, Valeriu Munteanu, o acuză pe Radu de abuz în serviciu și gestionarea frauduloasă a mijloacelor financiare publice.

Covorul de flori: Munteanu s-a adresat la Procuratură. Radu reacționeazăCovorul de Flori: Munteanu s-a adresat la Procuratura. Radu reacționează

Acest fapt l-a făcut să se adreseze la Procuratura Anticorupție pentru a se examina modul în care a fost organizată licitația și procurate florile din Scuarul Catedralei, scrie Unimedia

Cea din urmă vine cu o altă acuzație, susținând că în anii precedenți banii publici erau scurși prin scheme frauduloase iar florile și celelalte plantații nu mai erau văzute de locuitorii capitalei.

Uzurpatoarea Silvia Radu a încălcat legea când a procurat prin licitație trucată „covorul de flori” de două milioane de lei, motiv pentru care am sesizat Procuratura Anticorupție. Aventura Bradului se repetă...”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Silvia Radu a declarat că unii  politicieni mint și manipulează încercând să strice beneficiile acțiunii făcute de Primăria Municipiului Chișinău – „Covorul de Flori”

„Domnule Munteanu, am înțeles că vreți să faceți o vizită la Procuratura Anticorupție. Poate rămâneți acolo? Le povestiți despre toate hoțiile făcute de gașca dvs liberală în acești ani la Primăria Chișinău, inclusiv despre cum se cheltuiau milioane pe flori și cetățenii capitalei nu le vedeau niciodată în realitate, nu se puteau bucura de ele. Poate le spuneți procurorilor și unde sunt cei 100 de mii de copaci plantați, care apar în acte la Primărie, dar în realitate nu există, le vorbiți și despre miile de trandafiri care sunt doar pe acte, nu s-au mai plantat nicăieri, dar cetățenii i-au plătit. Nu pot decât să salut faptul că v-ați făcut curaj să mergeți în fața procurorilor, dar rămâneți acolo și spuneți-le la ce firme s-au dus banii furați din Primăria Chișinău în ultimii ani!”, a scris Radu pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării