main logo
597

Corina Fusu se vrea iarăși în Parlament. Pe ce circumscripție candidează

Prim-vicepreședinta Partidului Liberal, Corina Fusu, își dorește să obțină un nou mandat în Parlamentul Republicii Moldova.

Corina Fusu se vrea iarăși în Parlament. Pe ce circumscripție candideazăCorina Fusu se vrea iarăși în Parlament. Pe ce circumscripție candidează

Aceasta canidează pe circumscripția nr.25 și a început deja colectarea semnăturilor, transmite Știri.md

„Am ajuns la etapa colectării semnăturilor pentru a putea candida pe Circumscripția nr. 25 din municipiul Chișinău. M-am născut în Chișinău, am mers la o grădiniță din Chișinău, am absolvit școala nr. 1 din Chișinău, sunt absolventa Universității de Stat din Chișinău, am lucrat la TV Națională din Chișinău, cei trei feciori ai mei sunt născuți la Chișinău. Locuiesc la Chișinău. Toată viața mea e țesută în stativele Chișinăului. Astăzi am adunat grupul de inițiativă pentru a trasa strategia de colectare a semnăturilor. Promit să nu vă dezamăgesc!”, a scris Corina Fusu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, în circumscripția 25 mai candidează Victor Mîndru din partea PDM, Alexandru Odințov de la PSRM, Inga Grigoriu din partea blocului ACUM, Chitoroga Dumitru – Partidul Șor, Sergiu Urecheanu – Partidul Nostru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării