main logo
695

Cooperarea moldo-olandeză în domeniul militar, discutată la Chișinău

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a avut o întrevedere cu ministrul Apărării al Regatului Țărilor de Jos, Ruben Brekelmans, recent desemnat în funcție.

Cooperarea moldo-olandeză în domeniul militar, discutată la ChișinăuImagine simbol

Oficialul s-a aflat, în seara zilei de ieri în tranzit la Chișinău, după ce, împreună cu ministrul neerlandez de externe, a efectuat o vizită în Ucraina. În cadrul dialogului, oficialii au discutat despre cooperarea bilaterală și sprijinul pentru asistența oferită modernizării Armatei Naționale, inclusiv la capitolul instruire, dezvoltare a capabilităților de apărare cibernetică și comunicații, transmite Știri.md.

Anatolie Nosatâi l-a felicitat pe omologul său cu prilejul numirii în funcție, exprimându-și încrederea că experiența vastă pe care o deține va contribui semnificativ la dezvoltarea parteneriatului dintre instituțiile de apărare ale celor două state.

Alte subiecte au vizat obiectivul de integrare europeană și acțiunile întreprinse de țara noastră în acest context, precum și susținerea din partea Regatului Țărilor de Jos a dezideratului de consolidare a capacităților de apărare a R. Moldova la nivel internațional.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării