main logo
953

Constantin Moscovici: Susțin PDM pentru că a făcut ceva în țara asta

Marele muzician al neamului, Constantin Moscovici, a publicat un video pe Facebook în care îndeamnă cetățenii moldoveni să susțină referendumul PDM de reducerea a numărului de deputați în Parlament de la 101 la 61.

Constantin Moscovici: Susțin PDM pentru că a făcut ceva în țara asta

Muzicianul susține că susține democrații pentru că au făcut ceva în țară, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

„Susțin Partidul Democrat pentru că au făcut ceva în țara asta. Văd cum se schimbă lucrurile, încet-încet, dar se schimbă. Mulți deputați care promit foarte mult, dar cum ajung la putere uită de promisiunile lor. Oameni buni, prea mulți avem în Parlament, persoane care nu fac nimic, acum avem o șansă unică să scăpăm de ei, dar pe cei care îii vom alege să le cerem socoteală, dacă nu se isprăvesc să le retragem mandatul. Eu votez pentru referendum, eu votez Pentru Moldova”, a spus Constantin Moscovici.

Pe parcursul activității sale, Constantin Moscovici (56 de ani) a înregistrat în Moldova și Germania șase compact Discuri cu muzica compozitorilor autohtoni și străini. 

A întreprins numeroase turnee în România, Rusia, Belarus, Cehia, Polonia, Ungaria, Germania, Grecia, Turcia, Italia, Spania, Franța, Egipt, Japonia, Israel, Liban, Mozambic – dovadă că muzica sa este înalt apreciată în întreaga lume.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării