main logo
3582

Constantin Botnari și-a însurat fiul. Nunta a avut loc la Castelul Mimi

Nuntă în familia democratului Constantin Botnari. Deputatul a fost socru mare weekendul trecut. Petrecerea însă a fost ținută în secret, la fel ca și locația evenimentului.

Constantin Botnari și-a însurat fiul. Nunta a avut loc la Castelul MimiFoto: deltalight.com

Echipa TV8 a aflat că mirii au făcut nunta la renumitul castel Mimi. Printre invitați au fost surprinși și câțiva deputați democrați, transmite Știri.md.

În ziua nunții, castelul a fost închis pentru publicul larg, iar pe pagina de Facebook a vinăriei era indicat că are loc un eveniment privat. 

Majoritatea invitaților, printre care unii deputați democrați, au fost discreți și nu au vrut să vorbească prea mult despre miri și despre nuntă.

„Ce mesaj aveți pentru tinerii căsătoriți, pentru familia Botnari? – Ca la orice tineri, le dăm mesaj de viață lungă și bucurie”, Vasile Bîtcă, deputat PDM.

„- Să fie fericiți. Le dorim Fericire. – Eu să știu că merge în direct, tare multe v-aș mai spune dar aș…- Dar spuneți-ne tot ce credeți. – Eu vă spun, numai că o să tăiați tot. Dar să fi fost în direct…ei haaaaai. Fericire, fericire. Să știu că merge în direct tare multe v-aș mai spune”.

„În loc de flori ceva. O sticlă de vin din Crimeea”.

„La ce nuntă ați venit? – La nuntă? Eu am venit să vizitez castelul. – Castelul astăzi este închis pentru o petrecere privată. – Dacă-i închis, vedem și ieșim înapoi”.

„Să fie fericiți și sănătoși”.

Intrarea în castel a fost păzită de agenți de pază, care nu au permis echipei noastre să treacă dincolo de ușa principală.

„Așteptați vă rog frumos. – Noi o să așteptăm”. 

La nuntă au cântat mai multe vedete, iar un moment aparte a fost asigurat de orchestra dirijorului Adriano Marian.

„Pentru cine cântați astăzi aici? -Habar nu am. Cine sunt mirii? – Habar nu am? Sincer. Noi am comunicat cu organizatorii evenimentului”, Adriano Marian, fondatorul Orchestrei „Moldova”.

„Nu avem acces în curtea castelului în schimb putem admira parcul de automobile cu care au venit invitații la nuntă. Aici în parcarea din fața vinăriei putem găsi automobile de la cele mai simple până la bolizi de clasa Lux cum este această Kia sau acest BMW”.

Totuși, de la unii interpreți am reușit să aflăm câteva detalii din culisele nunții, la care Constantin Botnari a fost tatăl mirelui.

„Pentru Ecaterina și Jan. – Vă cunoașteți de mult timp? – Pe Catea o cunosc de la Fabrica de Staruri, dacă pot să spun numele proiectului, ea mi-a fost profesoară de modeling. Am interpretat câteva piese cu Moldova National youth Orchestra pe care le cântăm al evenimente speciale”, Stela Boțan, interpretă.

Deputatul democrat, cunoscut pentru relația apropiată cu Vlad Plahotniuc, nu ne-a răspuns la telefon pentru detalii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării