main logo
437

Consilierul președintelui: Justiția moldovenească funcționează normal

Secretarul Consiliului Suprem de Securitate, Artur Gumeniuc, consilierul președintelui Igor Dodon în domeniul apărării și securității naționale, susține că în Republica Moldova nu există justiție selectivă și că sistemul funcționează fără abateri.

Consilierul președintelui: Justiția moldovenească funcționează normal

Declarația a fost făcută într-un răspuns dat activistei Maria Olaru, care a venit să protesteze în fața instituției prezidențiale împotriva justiției din Moldova și atitudinii autorităților față de problemele din sistem, transmite Știri.md cu referire la crimemoldova.com.

Femeia a organizat un protest teatralizat, a îmbrăcat haine de doliu și a adus un sicriu, în care a pus mai multe răspunsuri evazive la plângerile sale depuse în adresa diferitor instituții. Maria Olaru, care recent a fost condamnată de către Curtea de Apel Chișinău la 1 an și 6 luni cu suspendare, fiindu-i invocată infracțiunea de huliganism.

Femeia, care inițial a fost condamnată cu executare și a reușit să stea 25 de zile în închisoare, pledează nevinovată și susține că justiția moldovenească a murit.

Gumeniuc i-a cerut protestatarei să nu facă gălăgie și să vină a doua zi pentru un răspuns.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării