main logo
1542

Consilierul lui Chicu, despre scenariile PAS privind alegerile anticipate: Ce au fumat?

Consilierul premierului Ion Chicu, Nicolae Eșanu, a venit cu o reacție după ce deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a prezentat cele două scenarii pentru declanșarea alegerilor parlamentare.

Consilierul lui Chicu, despre scenariile PAS: Ce au fumat?Foto: Facebook.com

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nicolae Eșanu, se întreabă ce au fumat cei din PAS când au propus aceste scenarii, transmite Știri.md.

"Chiar mă întreb ce au fumat cei care spun că Parlamentul ar putea fi dizolvat în rezultatul manevrelor președintelui, care ar refuza timp de 3 luni să desemneze un candidat pentru funcția de prim-ministru sau împreună cu unul sau mai mulți complici organizează un spectacol, care nu ar permite să se ajungă la vot în Parlament. Și păcat că nu avem posibilitatea să ascultăm ce ar spune aceleași persoane, dacă un președinte care nu le place ar încerca să facă asemenea manevre", a comentat Nicolae Eșanu.

Amintim că potrivit deputatului PAS, Sergiu Litvinenco, alegerile parlamentare anticipate ar putea avea loc cel mai devreme la 25 aprilie 2021, iar cel mai târziu la 27 iunie 2021. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării