9 iunie, 09:40
1 491
0
Condiția ca Sandu să-l susțină pe Năstase la alegeri încă din primul tur
9 iunie, 09:40
1 491
0

Andrei Năstase ar fi susținut de către Partidul Acțiune și Solidaritate în cadrul alegerilor prezidențiale dacă ar fi mai bine cotat în sondaje decât Maia Sandu, a declarat chiar președinta PAS în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Foto: știri.md

Ea a recunoscut că, în iunie 2019, a existat o discuție cu Năstase înainte de a fi votată premier și că i-a spus liderului Platformei DA că nu se gândea atunci să candideze la funcția de președinte, dar că acum lucrurile stau altfel, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md

„Dacă domnul Năstase ar avea astăzi, ar fi cotat în sondaje mai bine decât mine, atunci nu ar exista această discuție, am merge și l-am susține. Pentru cei care nu cred în sondaje există turul I. Atunci se poate verifica cine are această șansă. În turul II ne consolidăm toți și facem o campanie bună”, a declarat Maia Sandu.

Sandu a mai spus că nu vede cum Igor Dodon ar putea câștiga alegerile prezidențiale încă din primul tur, întrucât acesta a dat dovadă de „incompetență” în gestionarea pandemiei și că este „corupt”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter