main logo
550

Comuna Jora de Mijloc va găzdui o parte a unui summit politic european

În trei luni, comuna Jora de Mijloc, din raionul Orhei, se va schimba la faţă.

Comuna Jora de Mijloc va găzdui o parte a unui summit politic european

Asta spune primarul oraşului Orhei, Ilan Şor. Minunea se va produce cu ocazia Summit-ului Alianţei Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni, care va avea loc în luna octombrie la Orhei, deşi reuniunea era organizată, tradiţional, la Baku. Ca să nu roşească în faţa invitaţilor, Ilan Şor a promis să pregătească la cel mai înalt nivel, atât infrastructura din Orhei, cât şi cea din Jora de Mijloc, unde primar este membra Partidului Şor, Marina Tauber, transmite Știri.md cu referire la canal2.md.

”Știu să identific soluții de infrastructură și voi lucra, în calitate de primar, astfel încât planurile de dezvoltare pentru cinci ani să le realizez în trei. 

Pentru mine este important ca evenimentul să fie organizat la cel mai înalt nivel şi vom face așa ca să nu cedăm niciunei țări în organizarea unor asemenea evenimente”, a spus liderul Partidului ŞOR, Ilan Şor.

La Orhei se vor aduna peste 150 de lideri politici, membri de guverne, academicieni, oameni de afaceri și activiști civici din Europa şi vor discuta despre viitorul Europei. 

Partidul „ȘOR” a devenit membru cu drepturi depline al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni la începutul aceste luni. Alianţa reunește europarlamentari și formațiuni politice aflate la guvernare în peste 35 de state.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării