main logo
765

Comportamentul lui Andrei Năstase, văzut de unii comentatori politici

Comportamentul liderului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este criticat de unii comentatori politici și jurnaliști.

Comportamentul lui Andrei Năstase, văzut de unii comentatori politici

În opinia lor, atacurile politicianului față de „jurnaliștii incomozi” sunt de neacceptat mai ales pentru o persoană publică. Opiniile au fost exprimate la emisiunea „Replica” de la postul Prime TV, transmite Știri.md cu referire la Ipn.md.

Jurnalista Oxana Bodnar consideră că Andrei Năstase, prin comportamentul său, demonstrează că nu este pregătit nu numai de a fi deputat în Parlament, dar și de a ieși în public și de a vorbi despre propriile convingeri. „În schimb, el îi atacă pe cei care îi adresează întrebări foarte firești”, spune Oxana Bodnar. În opinia ei, politicianul nu are nici pe departe o reputație ireproșabilă și oamenii încep să se dezamăgească de comportamentul lui.

Vicepreședintele Organizației Tineretului Democrat, Ion Harghel, este de părere că comportamentul lui Andrei Năstase demonstrează că ar fi frustrat. În opinia lui, obișnuința de a ataca presa incomodă ar fi moștenit-o de la alți politicieni cum este fostul premier Vlad Filat. Ion Harghel consideră că acest lucru îl costă pe Andrei Năstase mai ales că rating-ul lui ar fi tot mai erodat cu trecerea timpului.

Referindu-se la comportamentul politicienilor din opoziție, comentatorul politic Vitali Catană spune că există linii roșii care nu trebuie trecute – decența, bunul simț, educația. În opinia lui, politicienii din opoziție, cel mai probabil, au o anumită tactică de a ataca. „Dacă e tehnologie, atunci e de înțeles – aplică niște etichetări știindu-le și având măsura propriei lor condiții și o extrapolează față de alții”, a declarat Vitali Catană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării