main logo
502

Comisia juridică va decide în privința admiterii candidaților pentru CNA

Comisia juridică, numiri şi imunităţi a Parlamentului va decide astăzi în privinţa admiterii candidaţilor pentru şefia CNA.

Comisia juridică va decide în privința admiterii candidaților pentru CNAFoto: Știri.md

Comisia juridică, numiri şi imunităţi a Parlamentului se va întruni în şedinţă, astăzi, 15 iulie, ora 11:00 pentru a decide în privinţa admiterii candidaţilor la concursul pentru şefia Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md.

Zece persoane au depus dosarele de participare la concurs până vineri, 12 iulie, când a expirat termenul prevăzut pentru aceasta. 

Despre aceasta a anunţat preşedintele comisiei parlamentare, deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco, pe pagina de Facebook.

Potrivit Regulamentului privind desfăşurarea concursului, în cel mult trei zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a dosarelor, Comisia parlamentară examinează în şedinţă închisă dosarele şi ia decizia cu privire la admiterea candidaţilor la concurs, a explicat deputatul.

După decizia comisiei privind admiterea candidaţilor la concurs, dosarele acestora vor fi plasate pe pagina web a parlamentului.

Funcţia de director al CNA a devenit vacantă acum o lună, după ce fostul şef al instituţiei, Bogdan Zumbreanu a fost demis de parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării