main logo
959

Codreanu spune că nu va accepta să asigure interimatul până în 2019

Ruslan Codreanu spune că cel mai probabil nu va accepta să asigure interimatul funcției de primar până în 2019.

Codreanu spune că nu va accepta să asigure interimatul până în 2019

Dacă va refuza atunci viceprimarul Nistor Grozavu ar putea să-i ia locul. În cazul în care și acesta va refuza ar urma să fie numită o altă persoană, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Primarul interimar Ruslan Codreanu spune că așteaptă decizia Curții de Apel și speră că instanța să valideze, totuși, alegerile din 3 iunie. Codreanu afirmă însă că cel mai probabil nu va rămâne la primărie până la anul viitor.

Ruslan Codreanu, Primar interimar, Chișinău: „Eu am zis că nu vreau să rămân, m-aș face director de grădiniță, deși nu știu dacă trec toate calificările. Eu asigur interimatul și nu aspir să devin primar, primar general și ales este Andrei Năstase”. 

În cazul în care Codreanu va refuza să asigure interimatul, atunci acest lucru ar putea să-l facă Nistor Grozavu. Viceprimarul însă nu ne-a răspuns la telefon pentru a afla dacă va accepta. Anterior însă, ele refuză să fie interimar, numind-o printr-o dispoziție pe Silvia Radu. Atât Codreanu, cât și Grozavu ar putea să o aducă din nou pe Silvia Radu la Primărie.

Ruslan Codreanu, Primar interimar, Chișinău: „Sau Silvia Radu sau fiecare persoană. Adică Silvia Radu se poate întoarce la primărie?- Din punct de vedere a legii” Da.” Dvs. ați numi-o pe Silvia Radu primar general printr-o dispoziție? -Nu, de ce? - sunteți amuzantă. 

Silvia Radu nu ne-a răspuns la telefon pentru a afla dacă s-ar întoarce la primărie. Mai în glumă, mai în serios, Ruslan Codreanu spune că l-ar putea numi viceprimar și pe Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării