main logo
520

Codreanu, pregătit să fie bucătar la o grădiniță din Chișinău

Primarul interimar Ruslan Codreanu este gata să lucreze câteva zile bucătar la o grădiniță din Capitală.

Codreanu, pregătit să fie bucătar la o grădiniță din Chișinău

Declarația a fost făcută de edil în contextul în care s-a discutat despre faptul că autoritățile sunt în căutare de bucătari la grădinițe pentru a putea deschide instituțiile la timp, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Responsabilii de la primărie spun că prin intermediul părinților s-au mai găsit bucătari și că speră ca până la 15 septembrie speră să găsească bucătari. codreanu a intervenit și el spunând: „ca să le mai dau idei colegilor de la europa liberă ca să mai facă caricaturi. Pot să zic că eu mă ofer ca bucătar acolo unde va fi o prioritate necesară. Dacă tot m-am răzgândit și nu m-am dus director la o grădiniță pot să mă duc bucătar pentru că am experiență în SUA de ajutor de bucătar cred că mă voi descurca două-trei zile. Dar de fapt nu mă duc că hotele sunt doar de frumusețe”.

Codreanu s-a referit la caricatura în care Europa Liberă spunea că acesta s-a răzgândit după ce primăria a rămas fără edil în urma invalidării alegerilor, Ruslan Codreanu spunea că nu va fi primar interimar și că mai bine va conduce o grădiniță din Capitală. Ulterior acesta a semnat o dispoziție prin care s-a auto-desemnat primar interimar. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării