main logo
832

Codreanu: Niciun candidat nu a cerut amânarea alegerilor

Fostul primar al Capitalei, Ruslan Codreanu este indignat de faptul că, deși toate manifestațiile publice au fost interzise, alegerile noi în circumscripția electorală uninominală nr.38, municipiul Hâncești nu au fost amânate.

Codreanu: Niciun candidat nu a cerut amânarea alegerilorColaj: știri.md

Cu atât mai mult, pe Codreanu l-ar fi nedumerit atitudinea candidaților la aceste alegeri și faptul că nimeni dintre aceștea nu au încercat măcar să propună amânarea alegerilor, transmite Știri.md.

„CEC printează 61.584 de buletine de vot pentru mâine, pentru alegerile parlamentare pe circumscripția uninominală nr. 38.

60 mii de cetățeni sunt așteptați la cele 43 de secții de votare din raionul Hâncești. La o singura secție pe tot parcursul zilei sunt așteptați 1.400 cetățeni!

Niciun candidat iubitor de țară nu a cerut amânarea alegerilor, ba din contra, îndeamnă ca zeci de mii de oameni să se expună riscului îmbolnăvirii mâine.

De ce pentru partidele politice și reprezentanții acestora din Comisia Electorală Centrală este mai important un mandat de deputat decât securitatea publică?

Stimați politicieni de toate culorile, ce să facă oamenii mâine? Să se autoizoleze cum ați cerut sau să iasă la vot? 

Pentru ce toate eforturile depuse de medici până acum, instituții închise, afaceri stopate....dacă mâine oricum vă jucați de alegerile”, a scris Ruslan Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că alegerile parlamentare noi din circumscripția electorală nr. 38 se vor desfășura duminică, 15 martie 2020. 

Știri.md amintește că în contextul desfășurării alegerilor parlamentare noi, din această duminică, la Hâncești, CEC va întreprinde mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării