main logo
635

Codreanu: Doar eu am posibilitatea să-l înving pe socialistul Ceban

Reprezentantul Partidului Unităţii Naţionale (PUN), deputatul Parlamentului României, Constantin Codreanu, consideră că numai el, în calitate de candidat al partidelor de dreapta, va putea să-l învingă pe reprezentantul Partidului Socialiştilor (PSRM), Ion Ceban, la alegerile primarului Chişinăului din 20 mai.

Codreanu: Doar eu am posibilitatea să-l înving pe CebanDeputatul Parlamentului României, Constantin Codreanu.

Potrivit agenţiei Infotag, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, el a menţionat că, "pentru a câştiga alegerile, forţele de dreapta trebuie să se unească: candidaţii sunt diferiţi, dar ei împărtăşesc aceleaşi idei despre dezvoltarea Chişinăului".

„PUN era pregătit din start pentru un dialog cu toate partidele de dreapta, speranţa pentru un consens nu este încă pierdută, dar avem foarte puţin timp până la alegeri. Forţele de dreapta trebuie să înţeleagă că numai eu am posibilitatea să-l înving pe socialistul Ion Ceban, iar orice alt candidat va pierde în turul doi", a declarat susţinătorul activ al unirii Moldovei cu România.

El şi-a exprimat regretul că pe flancul drept există încă disensiuni.

"Acest lucru este valabil şi pentru Partidul Liberal, care nu merge la dialog, dar sper că toate partidele care susţin susţin ideile proeuropene şi proromâneşti vor da dovadă de maturitate politică şi să fie responsabile, aşa cum a făcut Partidului Liberal Reformator, care sprijină candidatul şi echipa PUN", a spus Codreanu.

Fostul purtător de cuvânt al Preşedintelui Nicolae Timofti, jurnalistul Vlad Ţurcan a menţionat că "partidele de dreapta trebuie să se consolideze, iar Chişinăul are nevoie de un primar profesionist, cu viziuni proromâneşti. Iar Constantin Codreanu este un candidat demn de această funcţie".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării