main logo
706

Codreanu, despre fostul primar al Capitalei: Chirtoacă-i de jină

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, consideră că o mare parte din vină pentru situația în care se află acum capitala îi aparține fostului edil, Dorin Chirtoacă.

Codreanu, despre fostul primar al Capitalei: Chirtoacă-i de jină

Întrebat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4 ce părere are despre intenția liberalului de a candida din nou, Codreanu a spus că îi dorește succes, dar s-a arătat dezamăgit de activitatea lui Chirtoacă din ultimii zece ani, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

„Eu nu am decât să-l felicit pentru curaj, să-i doresc succes. Așa cum le doresc tuturor celor care se vor aventura în această campanie. Chirtoacă a avut votul meu de încredere și a eșuat total. În fiecare literă din expresia „Chirtoacă-i de jină” există adevăr”, a spus Ruslan Codreanu.

Edilul interimar s-a declarat nemulțumit de activitatea predecesorului său de-a lungul celor trei mandate:

„Dați-mi un proiect realizat în ultimii zece ani. În zece ani cu creditele luate se putea de făcut mult mai mult. A fost alegerea cetățenilor fapt pentru care îl felicit. Poate a fost un politician bun, dar este un administrator prost. A reușit să discrediteze proiecte de amploare, nemaivorbind de eficiența întreprinderilor municipale”.

Fostul primar al municipiului Chișinău, Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat de mai multe ori că ar putea să se lanseze în cursa electorală pentru șefia Primăriei. El a adăugat că va face acest lucru dacă va vedea că locuitorii orașului își doresc ca el să revină în funcție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării