main logo
493

Codreanu, despre alegerile locale: Nu se discută dacă voi câștiga sau nu

După ce consilierii municipali au declarat că intenționează să-l demită din funcție pe Ruslan Codreanu, edilul Capitalei a spus astăzi în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei că i-a rugat pe angajații instituției să nu ia acuzațiile care vin la adresa sa, ca atacuri asupra Primăriei.

Codreanu, despre alegerile locale: Nu se discută dacă voi câștiga sau nuFoto: Știri.md

De asemenea acesta a menționat că în prezent nu se discută dacă va câștiga alegerile municipale sau nu, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Au mai fost declarații de acest gen, însă atât timp cât nu a fost atac la persoană, astfel de opinii au dreptul la viață. Cred că odată ce va fi numită data alegerilor, astfel de manifestații se vor intensifica. Nu am fost deranjat de mesajele venite din partea consilierilor, pentru că orice speculație de acest gen mă lasă indiferent. Acum nu se discută dacă voi câștiga alegerile sau nu. Primăria va lucra și trebuie să lucreze cu toate instituțiile de stat. Fără o cooperare atât cu Legislativul, cât și cu Executivul va fi îngreunat procesul de implementare a proiectelor”, a declarat Ruslan Codreanu.

Recent, deputatul socialist Ion Ceban a anunțat pe rețelele de socializare că Consiliul Municipal Chișinău a aprobat o declarație în care a acordat vot de neîncredere primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu și viceprimarului Nistor Grozavu.

Ulterior, primarul interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu, a spus că nu intenționează să-și dea demisia până la organizarea noilor alegeri locale în Capitală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării