main logo
2801

CMC cere demisia lui Ruslan Codreanu și a lui Nistor Grozavu

Consilierii din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC) au solicitat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău, demisia primarului general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, și a viceprimarului Nistor Grozavu.

CMC cere demisia lui Ruslan Codreanu și a lui Nistor Grozavu

Astfel, Consiliul Municipal Chișinău a aprobat o declarație prin care au acordat vot de neîncredere celor doi.

"Consiliul Municipal Chișinău a aprobat o declarație în care au acordat vot de neîncredere dlor Codreanu și Grozavu și au solicitat ca aceștia să își prezinte demisia!", a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Inițiativa a venit din partea consilierilor PSRM.

Potrivit Tv8.md, cei din fracțiunea PL spun că ei au propus demiterea lui Ruslan Codreanu mai de mult. Aceștia însă sunt nemulțumiți că au fost anunțați despre ședința de azi cu o oră înainte doar. 

Liberalul Ion Cebanu spune că PSRM ar fi făcut acest lucru intenționat, sperând că fracțiunea PL nu va putea să vină la Primărie.

Amintim că Ruslan Codreanu a fost numit în funcţia de viceprimar pe 6 noiembrie 2017. Odată cu începerea campaniei electorale pentru alegerile locale din Chişinău, alegeri care ulterior au fost anulate, primarul interimar Silvia Radu şi-a suspendat activitatea, iar funcţia acesteia a fost preluată de către Ruslan Codreanu, care deţine interimatul până în prezent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării