main logo
394

Ciubașenco: Revenirea lui Renato Usatîi în țară depinde de votul alegătorilor

Vicepreședintele PPPN, Dumitru Ciubașenco, care este și candidat pe circumscripția nr. 28 municipiul Chișinău, spune că votul cetățenilor va aduce candidați ai PPPN în legislativ și aceștia vor avea pârghii și vor căuta soluții pentru dosarele deschise pe numele lui Renato Usatîi.

Ciubașenco: Revenirea lui Usatîi în țară depinde de votul alegătorilor

„Fiecare vot pentru candidații Partidului Politic „Partidul Nostru” este un vot pentru reîntoarcerea lui Renato Usatîi acasă, este un vot pentru restabilirea dreptății care a fost încălcată în privința lui”, a declarat Dumitru Ciubașenco în cadrul emisiunii „Candidat” de la postul de televiziune TVC21, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit lui, după ce formațiunea va forma o fracțiune parlamentară în următorul legislativ, acești deputați vor cere socoteală în mod legal de la structurile de forță, Procuratura Generală și MAI, referitor la „dosarele fabricate pe numele lui Renato Usatîi” și de ce niciunul din aceste dosare nu au fost trimise în judecată, dar sunt ținute pe rafturi?

Dumitru Ciubașenco spune că aceste două pârghii: votul cetățenilor și formarea fracțiunii în Parlament vor permite ca liderul PPPN să revină în Republica Moldova.

Reprezentantul PPPN spune că cheltuielile formațiunii în actuala campanie sunt foarte modeste și că liderul partidului, Renato Usatîi, nu ajută financiar formațiunea.

Liderul „Partidului Nostru” și ex-primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, se află la Moscova din 2016, fiind anunțat în urmărire generală. El este învinuit de tentativă de asasinare a fostului bancher Gherman Gorbuntov, acuzații respinse de Usatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării