main logo
520

Ciubașenco: PPPN ar putea să participe în 21 de circumscripții uninominale

Partidul Politic „Partidul Nostru” ar putea să participe la următoarele parlamentare cu candidații săi în 21 de circumscripții uninominale.

Ciubașenco: PPPN ar putea să participe în 21 de circumscripții

Declarația aparține vicepreședintelui formațiunii, Dumitru Ciubașenco. Potrivit lui, în aceste 21 de circumscripții au fost înregistrate grupurile de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea pretendenților, transmite Știri.md cu referire la IPN.

De asemenea, Dumitru Ciubașenco susține că în aproape jumătate din aceste circumscripții candidații sunt deja înregistrați. „Noi am discutat și am hotărât să ne concentrăm asupra circumscripțiilor unde, în opinia noastră, noi avem șanse mai mari”, a declarat politicianul în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21.

Totodată, vicepreședintele PPPN spune că el personal intenționează să depună listele de subscripție cu semnături în ultima zi în care legea permite să se facă acest lucru. „Eu, personal, nu mă grăbesc, continui să colectez semnăturile. Am hotărât special să depun actele în ultima zi când acest lucru se permite”, spune vicepreședintele PPPN.

Dumitru Ciubașenco este de părere că alegerile parlamentare din acest an „nu sunt deloc democratice, nu sunt cinstite, deja sunt furate”. În opinia lui, politica moldovenească, în general, se face pe baza unor scheme ample de corupție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării