main logo
403

Ciubașenco: PPPN ar putea să nu fie înregistrat pentru parlamentare

Vicepreședintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Dumitru Ciubașenco, nu exclude că formațiunea sau unii dintre candidații partidului ar putea să nu fie înregistrați în calitate de concurenți electorali la alegerile parlamentare din februarie.

Ciubașenco: PPPN ar putea să nu fie înregistrat pentru parlamentareCiubașenco: PPPN ar putea să nu fie înregistrat pentru parlamentare

Sau, dacă va fi înregistrat, partidul ar putea ulterior fi exclus din cursă. Despre aceasta Dumitru Ciubașenco a declarat la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„Atât timp cât nu ne-au doborât, noi continuăm să zburăm”, a menționat politicianul. În ceea ce privește un eventual bloc electoral, Dumitru Ciubașenco spune că formațiunea participă de una singură în alegeri și că deja este târziu pentru a fi înregistrat un bloc. Săptămâna viitoare reprezentanții formațiunii vor prezenta la consiliile electorale semnăturile în susținerea candidaturilor. Unii reprezentanți ai partidului, care intenționează să candideze, nu au primit încă certificatul de integritate de la ANI.

Dumitru Ciubașenco a mai spus că formațiunea ar boicota alegerile parlamentare, dacă acțiunii i s-ar alătura și alte partide. „Dacă opoziția de dreapta, pro-europeană, participă la alegeri, atunci Vestul recunoaște aceste alegeri. În prezent, legitimitatea alegerilor și puterii moldovenești o oferă Vestul”, a afirmat politicianul.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării