main logo
1195

Ciolacu: Sandu este singura soluție europeană și democratică pentru Moldova

Premierul României, Marcel Ciolacu, susține că Maia Sandu este singura soluție europeană și democratică pentru Republica Moldova, iar România va ajuta țara vecină, pentru că acolo „sunt români, nu sunt altceva”.

Ciolacu: Sandu, singura soluție europeană și democratică pentru Moldova

Prezent marți seara la Digi24, Marcel Ciolacu a fost întrebat despre ultimele amenințări ale Rusiei la adresa președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, a cărei politică a fost comparată de purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, cu politica celui de-Al Treilea Reich, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

„Maia Sandu este singura soluţie europeană şi democratică pentru Republica Moldova. Nu există altă soluţie democratică decât Maia Sandu. Pentru că şi doamna Maia Sandu are alegeri, România va ajuta Republica Moldova, pentru că în Republica Moldova sunt români, nu sunt altceva. Nu mai sunt moldoveni, nu mai există limba moldovenească, este limba română şi sunt români (...) Este greu să-şi extindă frontul în acest moment domnul dictator Putin (...) Este un război hibrid, este normal să fie aceste ameninţări, dar există şi o logică militară, care arată că, dacă în Ucraina este un război armat, în Republica Moldova este un război hibrid”, a răspuns premierul Marcel Ciolacu.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării