13 ianuarie, 17:57
4 276
14

Ciobanu, reacție la criticile lui Chicu: Stă numai și pescuiește

13 ianuarie, 17:57
4 276
14

Deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, a venit cu o reacție după ce fostul premier, Ion Chicu, și vicespeakerul Legislativului, Alexandru Slusari, au făcut un schimb de replici pe Facebook.

Ciobanu, reacție la criticile lui Chicu: Stă numai și pescuieșteColaj: știri.md

Potrivit deputatei, deputații au fost și sunt etichetați de domnul Chicu cum îi trăsnește la moment prin minte, iar șuvoiul de insulte în adresa domnului Slusari îi scoate în evidență lui Ion Chicu calitatea de denigrator, un fel de mahalagioaică, transmite Știri.md.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Maria Ciobanu a scris:

„Eu nu am înțeles niciodată reacția răutăcioasă, bolnăvicioasă a lui Ion Chicu la orice observație, la orice critică. Uneori aveam sentimentul că stă numai pe rețele de socializare și “pescuiește” cuvinte în loc să-și onoreze obligațiunile de prim-ministru. Deputații au fost și sunt etichetați de domnul Chicu cum îi trăsnește la moment prin minte.

A refuzat să conștientizeze pe perioada exercitării funcției  de prim-ministru că el a fost votat de deputați, deci Guvernul este emanația Parlamentului, ci nu viceversa. Indiscutabil, în calitate de prim-ministru a reușit să facă unele lucruri, altele mai puțin sau chiar nu a putut să le facă din varii motive...

Ceea ce nu a acceptat cetățeanul a fost implicarea impardonabilă a lui Igor Dodon în activitatea Executivului, mersul în fiecare zi de luni  a prim-ministrului după “naread”  la Președinție.

Șuvoiul de insulte în adresa domnului Slusari, vicepreședintele Parlamentului, îi scoate în evidență lui Ion Chicu calitatea de denigrator, un fel de mahalagioaică.

Cu cât dispreț îl etichetează el “tractorist”, de parcă această profesie ar fi una din cele rușinoase. 

Domnule Chicu, nimeni dintre noi nu ne-am născut pe tronul Moldovei, ci acolo, la firul ierbii. Am făcut facultăți și grație muncii grele a tractoristului.

Nu pierdeți legătura cu pământul și prezentați-vă scuzele de rigoare în fața lor, a celora care ară și seamănă pământul, pentru a avea noi ce mânca. Domnul Slusari nu cred că așteaptă scuzele Dvs., deși ar fi un gest bărbătesc să i le prezentați”, a conchis Maria Ciobanu.

Știri.md amintește că ieri, 12 ianuarie, fostul prim-ministru Ion Chicu a criticat declaraţiile vicepreşedintelui Parlamentului Alexandru Slusari privind plasarea titlurilor de stat (TS) de către Ministerul Finanţelor.

În același timp, acest subiect a generat un schimb de replici pe Facebook între fostul premier Ion Chicu și vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter